Antalya Oto Kiralama
Bizi Takip Edin Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama
  Antalya Hakkında | Makaleler | Hizmetler
Antalya Oto Kiralama +90 532 598 72 40 +90 242 248 09 68
 
Antalya Oto Kiralama tr / en / de
 
ANASAYFA ARAÇLARIMIZ TRANSFER KİRALAMA KOŞULLARI İLETİŞİM
E Mail : info@atlasotokiralama.com
 
HİZMETLER
Lara Araç kiralama Antalya
Antalya Güzeloba Oto Kiralama
Belek Rent A Car Antalya
Antalya Çağlayan Kiralık Araba
Antalya Kundu Rent A Car
Araç Kiralarken Bilmeniz Gerekenler
Antalya Beldibi Oto Kiralama
Antalya da Nerelerde Kalınır
Antalya Konyaaltı Araç kiralama
Antalya Şirinyalı Araç kiralama
Antalya'da Oto Kiralama Hizmet Noktalarımız
Antalya Otogar Araç Kiralama
Antalya Boğazkent Araba Kiralama
Kaleiçi Kiralık Araç Antalya
Otel Teslim Araç Kiralama Antalya
Antalya Adrese Teslim Araba Kiralama
Örnekköy Araç Kiralama
Kundu Otellere Araç Kiralama

Kundu Rent A Car Antalya

Kundu Rent A Car Antalya Sıcak iklim tatil ve deniz denilince Avrupa’da en ilk akla gelen şehir isimlerinden bir tanesi Antalya’ dır belki de en öncelikli olanı bunu esas kılan faktörlerin tümünü bünyesinde barındıran bu şehir her yıl yaklaşık 14 milyon tekil yerli ve yabancı turist ağırlamaktadır, bu denli bir potansiyele sahip olmasına katkıda bulunan bir çok bölgesi olan Antalya her geçen gün daha büyük turizm yatırımlarına yönelmektedir.

Bu turizm bölgelerinden en önemli bölgelerinden biride kundu turizm bölgesidir, havalimanına 10 km şehir merkezine 7 km mesafede olan kundu özellikle 2000 li yıllardan sonra bakanlar kurulu kararıyla sahip olduğu ender konumu sayesinde desteklenerek turizm ve tatil beldesi olarak tanıtılmış yatırımların bu yönde yapılmasını desteklemiştir.

Sadece tatil ve dinlence amaçlı tasarlanan bu bölgede yaklaşık 65 adet 5 yıldızlı her şey dahil sisteminde hizmet sunan lüks ve delüks oteller bulunmaktadır, yaz aylarında tatilciler kış aylarında ise büyük kurumsal firmaların seminerleri için tercih edilmesi sayesinde yılın tüm zamanlarında tam doluluk yaşamaktadır.

Ayrıca dünyadaki bir çok spor kulüpleri yeterli alt yapıya sahip olası sebebiyle kamp dönemlerini buradaki otellerde yapmaktadır ılıman iklim muhteşem doğa bunun yanı sıra her önemli noktaya yakın olması bu bölgeyi hep tercih edilir kılmaktadır.

Yine kendisi kadar önemli bir turizm bölgesi olan belek bölgesine yakınlığı 15 km düşünün tüm önemli noktalarla bu kadar iç içe olan bir yer ne denli bir yoğunluğa sahip olduğunu, buralarda konaklyan üm misafirlarimizin Antalya ilinin kalan tüm güzelliklerini dolaşmalarına katkıda bulunmak amacı ile biz kendi üzerimize düşeni yapmaya çalışmaktayız nasıl mı ! .

Bu bölgede açmış olduğumuz Antalya Kundu Rent A Car ofisi aracılığı ile günün tüm saatinde gerek ofisimize gelerek gerekse bulundukları otele aracı isteyerek kiralama yapabilir özgürce antalyayı dolabilirler, son model ve bakımlı araçlarımızla uzman kadromuz kaliteli hizmet sunumu yaparak sizleri konfor ve güvene davet etmektedir, üstelik otel teslimat ve geri alımlarda ekstra ücret ödemezsiniz, şimdiden sizlere iyi tatiller diler huzurlu yaşam dileriz.

Bir Önceki Hizmetimiz : Antalya Lara Rent A Car

   
Antalya Oto KiralamaATLAS | ANTALYA SANAYİ VE TİCARET ODASI KAYIT NO : 61864
Anasayfa Hakkımızda Referanslar Antalya Gezi Rehberi Site Haritası SSS | FQA
Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama © 2006 Copyrgiht Atlas Oto Kiralama Ltd.Şti  
Es Yazılım Bilişim